jún 30
blank

5 tipp az igazán emlékezetes esküvőhöz

Közeleg életetek nagy napja? Ha így van, már biztosan tűkön ülsz és izgulsz, hogy amennyire csak lehet, minden apró momentum zökkenőmentesen és jó hangulatban teljen. Az alábbi blogbejegyzésünkben erre vonatkozólag találsz néhány hasznos tippet. 

Fontos a jó ültetés! 
A jó hangulatú lagzi egyik alapköve a jól sikerült ültetési rend. Nagyon fontos, hogy olyan embereket ültess egymás mellé, akik kedvelik egymást és akik tudnak majd miről beszélgetni. Ennek köszönhetően mindenki kényelmesen, felszabadultan érzi majd magát, és elkerülhetik a kínos bájcsevegéseket is.

Gondolj a kicsikre is! 
A kisgyermekes szülők akkor tudnak majd igazán felhőtlenül együtt ünnepelni veletek, ha a gyerekeknek is készülsz programokkal. Ez lehet néhány játék, egy kis, külön nekik berendezett gyereksarok, egy rögtönzött játszótér is, de akár egy animátort vagy kézművest is felbérelhetünk, hogy foglalkozzon a legkisebbekkel.

Gasztronómiai újítások 
Némi fantáziával és egy kis tudatossággal elbúcsúzhattok a hagyományos, 3 fogásos menütől és izgalmasabbá, ugyanakkor praktikusabbá tehetitek az étel- és itafelhozatalt is az esküvőn. Cukros üdítők helyett például jó alternatíva lehet egy frissítő limonádé, vagy egy házilag elkészített gyümölcslé, előételként pedig felszolgálhattok különböző falatkákat, hogy mindenki találjon az ízlésének megfelelőt.

A megfelelő zene 
Elengedhetetlen feltétele a jó hangulatú esküvőnek a megfelelően kiválasztott zenei kínálat. Olyan dalokat válogass össze, amiket nem csak ti, de a barátaitok, rokonaitok is élvezni fognak. Ez sokszor embert próbáló feladat, hiszen a lagzin a kisgyermekektől egészen az idősekig minden szeretted jelen lesz, így a siker érdekében talán az a legjobb, ha kevered az örökzöld klasszikusokat és a legnépszerűbb új slágereket.

Meglepetés
Igazán különlegessé varázsolhatod az esküvődet, ha a lagzit egy meglepetéssel koronázod meg. Ez lehet egy látványos tűzijáték, egy tűzzsonglőr-bemutató, egy közös játék a vendégeknek, vagy egy vidám meglepetéstánc. Biztosan mindenki számára emlékezetes marad majd, bármelyiket is választod!

Ha különleges, precízen megszervezett esküvőre vágysz, de nem szeretnél vesződni a részletekkel, keresd bátran a szalonvezetőt, Darányi Szilviát, aki rendezvényszervezői tapasztalatainak köszönhetően maximális profizmussal és nagy-nagy szeretettel segít majd megszervezni életed legboldogabb napját.