RÓLUNK

Rólunk

Óriási bizalom és tisztelet számomra, mikor életed Legszebb Napjára engem választasz, hogy segítsek megtalálni álmaid ruháját vagy valósítsam meg kislánykorod óta tervezgetett esküvőtöket.

Várlak Benneteket Nagyon Nagy Szeretettel Szalonunkban, ahol a menyasszonyi ruha mellett szívesen segítek, ha bármilyen kérdésed van vagy segítséget szeretnél kérni esküvőtök szervezésében! Nyugodtan fordulj hozzám bizalommal!

Darányi Szilvia vagyok a Sophia Loretta exkluzív menyasszonyi ruhaszalon tulajdonosa és vezetője. kislánykorom óta ruhák közt nőttem fel, szüleimnek köszönhetően. Eldöntöttem felnőttként, ahogy lehetőségem engedi, nyitni fogok egy elegáns Menyasszonyi Ruhaszalont. Férjemmel közösen, akire mindig mindenben számíthatok – 14 éve. Most tudtuk megvalósítani gyermekkorom óta dédelgetett álmomat. Célom, hogy közösen megtaláljuk álmaid ruháját a Nagy Napra.

A gyönyörű ruhák mellett szenvedélyem még a rendezvény és esküvő szervezés. 22 évesen kezdtem el rendezvényeket szervezni! Fő profilom: szépségversenyek, divatbemutatók, koncertek, csapatépítő táborok szervezése. 10 év alatt nem titkoltam, hogy a nagy szerelmem az esküvők világa. Esküvőből is akadt jó néhány. Számomra a menyasszonyi szalonban és a rendezvény szervezésben az a közös és a mozgató, éltető rugója, hogy látom a szemekben a boldogságot és az elégedettséget. „Hiszen a szem a lélek tükre!” Nemcsak szimplán adni szeretek, hanem Veletek együtt átélni azt a csodálatos boldogságot és örömet, mikor megtaláljátok álmaitok ruháját.

blank
„ A ruha választás lelki oldalát!”